Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلم سینمایی «تک تیرانداز» جزو معدود آثار حاضر در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بود که روایتگر رشادت‌های یک قهرمان ایرانی در دوران دفاع مقدس شد. قهرمانان در سال‌های اخیر کمتر در سینما دیده شده اند. «تک تیرانداز» روایتگر سرگذشت شهید عبدالرسول زرین در مبارزه با رژیم بعث عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرین دقت شگرفی در تیراندازی داشت و به همین دلیل شهرت فراوانی میان رزمندگان به دست آورد. فیلم «تک تیرانداز» در سه بخش فنی جشنواره، نامزد دریافت سیمرغ شده است.

علی غفاری کارگردان فیلم سینمایی «تک تیرانداز» در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره این فیلم، بیان کرد: ساخت این اثر کار بسیار سختی بود. خدا را شکر می‌کنم که توانستیم در این فیلم به زندگی یکی از شخصیت‌های برجسته دفاع مقدس بپردازیم. شهید زرین برجسته‌ترین تیرانداز جنگ‌های معاصر جهان است.

وی افزود: سعی کردیم به بهترین شکل به شخصیت و مهارت شگرف این شهید بزرگوار بپردازیم. بازیگران و تمامی عوامل فیلم با اعتقادشان در ساخت این فیلم تلاش کردند و نتیجه تلاش‌ها این بود که شهید عبدالرسول زرین قابل باور نمایش داده شد. یکی از علایقم پرورش قهرمانان و نمایش آنها در سینماست؛ چیزی که امروزه فراموش شده است. سینما بدون آرتیست و قهرمان معنی ندارد.

بیشتر بخوانید

سینمای امروز عاری از قهرمان‌های واقعی است عشاق سینما به دنبال قهرمان هستند/سختی های زیادی برای ایفای نقش شهید زرین تحمل کردم نامزدهای سی و نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

این کارگردان سینما در ادامه بیان کرد: مخاطب باید خودش را لحظاتی جای شخصیت اصلی داستان ببیند. معرفی قهرمانان و همذات پنداری مخاطب با آنان باید در خصوص قهرمانان برجسته ما که شهدا هستند، نیز رخ دهد. متأسفانه زندگی شهدا در سینما مورد غفلت واقع شده است؛ چرا که مشکلات زیادی برای تولید فیلم‌های جنگی وجود دارد. واقعاً ناراحتم که درباره شهید همت، شهید باکری، شهید کاظمی و ... فیلم ساخته نمی‌شود. تردید ندارم که نسل‌های آینده در این خصوص از ما مطالبه خواهند کرد.

غفاری در پایان در خصوص برگزاری جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر اتفاق بسیار خوبی بود. اگر جشنواره برگزار نمی‌شد، چراغ سینما خاموش می‌شد. این دوره از فستیوال نقش موثری در زنده نگه داشتن سینما داشت. برخلاف جوسازی‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی صورت گرفت، جشنواره امسال با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی فیلم تک تیرانداز جشنواره فیلم فجر تک تیرانداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)

حیدری ابهری در کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» روایت‌های کوتاهی را بر اساس منابع پژوهشی و قرآنی درباره زندگی بنیانگذار مکتب تشیع برای کودکان آورده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت(ع) را دوست دارم»، اثری از حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری است که تلاش دارد در بستری تاریخی، سبک زندگی اهل بیت(ع) را برای کودکان روایت کند. نویسنده برای نگارش این اثر که از سوی نشر جمال منتشر شده، به سراغ منابع متعدد قرآنی و روایی رفته است. هانیه عدالتی، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی به معرفی هشتمین مجلد این مجموعه پرداخته؛ جلدی که در آن زندگی رئیس مذهب تشیع، امام صادق(ع) روایت شده است. یادداشت او را می‌توانید در ادامه بخوانید:

امام صادق(ع) در زمان خودشان شاگردان زیادی پرورش دادند و بسیاری از دانشمندان از اقصی نقاط دنیای اسلام برای مسائل علمی به ایشان مراجعه می‌کردند و در جلسات درس امام(ع) شرکت داشتند. کودکان و نوجوانان ما می‌توانند در علم‌آموزی و دیگر فضائل اخلاقی و تربیتی ایشان را الگوی خود قرار دهند. کتاب‌های داستانی با محوریت شخصیت و زندگی امامان معصوم(ع)، بستر تربیتی و آموزشی خوبی برای برای کودکان و نوجوان هستند. در این داستان‌ها علاوه بر اینکه کودک با امام(ع) آشنا می‌شود، به طور غیر مستقیم اخلاق و صفات پسندیده را هم می‌آموزد.

نشر جمال مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت (ع) را دوست دارم» را منتشر کرده و در هر جلد به زندگی‌نامه‌ یکی از اهل بیت (ع) می‌پردازد. نویسنده‌ این مجموعه، حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری، نویسنده و محقق در حوزه‌ تعلیم و تربیت کودکان است و آثار متنوعی در زمینه‌ ادبیات دینی کودکان و نوجوانان دارد.

کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» هشتمین جلد از این مجموعه است. مبنای کتاب بر پایه‌ مودت و دوستی اهل بیت(ع) است و کتاب با این جمله شروع می‌شود؛ من امام صادق(ع) را دوست دارم. بعد از آن در معرفی امام به عنوان امام ششم شیعیان به پدر و مادر آن حضرت که امام باقر(ع) و بانو ام‌فروه بودند و جایگاه والای مادر امام از زبان خودِ امام اشاره شده است. یکی از راه‌های ایجاد رابطه‌ دوستی و مودت در جان کودکان نسبت به امام، شاد کردن آنها در شادی اهل‌بیت است. اولین صفحه‌ کتاب، تصویر کودکانی است که به مناسبت 17 ربیع‌الاول که میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) است جشن گرفته و خوشحال‌اند. حُسن سلیقه نویسنده و تصویرگر کتاب، حکیمه شریفی در این رابطه ستودنی است.

دوران امامت امام صادق(ع)، همزمان با درگیری حکومت‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس بود و این تحولات فرصتی به حاکمان وقت برای سختگیری و ایجاد محدودیت برای شیعیان نمی داد. امام صادق(ع) از این فرصت ایجاد شده استفاده کردند و علوم اسلامی را گسترش دادند و شاگردانی، عالم و دانشمند تربیت کردند. نویسنده این موضوع را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان توضیح داده و در نهایت دلیل معرفی کردن امام صادق(ع) به عنوان رئیس مذهب شیعه را بیان می‌کند.

زمانه زر و زور و گل محمدی!

حیدری ابهری نمونه‌هایی از سبک زندگی امام صادق(ع) در قالب روایت کوتاه آورده تا کودکان با ابعاد متفاوت زندگی ایشان آشنا شوند. در یکی از این حکایت‌ها، از کار کردن و تلاش امام برای به دست آوردن هزینه‌های زندگی، داستانی آورده است. در حکایتی دیگر ضمن آشنایی مخاطب با علم غیب امام، تأکید ایشان را بر احترام به مادر بیان می‌کند. آگاهی از مسلط بودن امام(ع) به تمام زبان‌ها قطعاً برای کودکان جالب و شگفت‌انگیز خواهد بود. در این مورد نمونه‌ای از سخن گفتن امام(ع) به زبان فارسی آورده شده است.

در نهایت، موضوع مسموم شدن و شهادت امام(ع) بیان می‌شود تا مخاطب با سیمای واقعی دشمنان اهل بیت(ع) آشنا شود و بداند که دین اسلام، آسان به دست ما نرسیده است. آخرین ساعات حیات امام صادق(ع) و سفارششان به نماز این‌چنین به تصویر کشیده شده است:

«او در آخرین ساعات زندگی اش، چشمانش را باز کرد و به خانواده‌اش فرمود: همه‌ خویشانم را نزد من بیاورید. انگار امام(ع) کار مهمی با آنان داشت. وقتی خویشاوندان حضرت آمدند، امام(ع) در مورد اهمیت نماز با آنها صحبت کرد. حضرت به آنها هشدار داد که هرگز نسبت به نماز بی‌توجه نباشند و آن را سبک نشمارند.»

در پایان کتاب معرفی مختصر و شناسنامه‌ای و سه نمونه از سخنان نورانی حضرت آمده است کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» درکتابنامه‌ رشد آموزش و پرورش معرفی شده و مناسب کودکان 8 تا 12 سال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زائری از پرو
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • تیرانداز ملی‌پوش مازندرانی قهرمان کشور شد
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما